top of page

O NAMA

Mi smo tim koji je godinama prisutan u oblasti Informacionih tehnologija, kako u oblasti hardvera, tako i uoblasti računarskog softvera. Iskoristite prednost da u svakom momentu imate na raspolaganju  savet i pomoć profesionalaca, uštedite novac, obavite pametnu kupovinu, unapredite svoje znanje i poslovanje.

Popravka  LCD televizora, laptop-a, desktop računara, internet, dizajn web stranica, obezbeđivanje softvera za kuću i za poslovne namene

Sta mi zapravo sve radimo u IT sektoru, moze da se svrsta u tri oblasti:

 

- IT KONSALTING

 

- IT DIZAJN I INZENJERING

 

- INTERNET MARKETING

 

IT KONSALTING

Nasa uloga je da u neposrednim konsultacijama preporucimo najbolju i naj jeftiniju racunarsku konfiguraciju i opremu, koju za vas preko nasih partnera nabavljamo po njihovim zvanicnim cenama; Znaci cenu koju vidite na internetu, po toj ceni i dobijate odgovarajucu opremu i racunare.

IT DIZAJN I INZENJERING

Vrsimo instaliranje kompletnog softverskog paketa na vasem racunaru (operativni sistem i sve neophodne programe). Izradjujemo web sajtove u skladu sa vasim potrebama. Povezujemo vas racunar na internet i vrsimo umrezavanje racunara. Instaliramo sistem za video nadzor, preko koga mozete u svakom momentu da nadgledate vas poslovni prostor ili skladiste.

INTERNET MARKETING

Vrsimo promociju vaseg web sajte i vase firme, naj modernijim alatima i metodama internet marketinga.

 

bottom of page