top of page

Nabavka novog racunara i odgovarajuce periferije

Za svakoga ko nema sire profesionalno znanje o racunarskoj tehnici i ne poznaje koji su to kvalitetni i vodeci IT brendovi u Srbiji,

savetujemo da se kod nabavke nove opreme nezaobilazno konsultuje s nama. Razlozi su visestruki: kupovina kvalitetne robe, obezbedjen pouzdan servis u garantnom roku, usteda novca, izbegavanje prevara. Bitna prednost nabavke preko nas je sto dobijate (besplatno) instaliran Operativni sistem i sve neophodne programe na vasem racunaru.

Laptop - Notebook
Desktop racunar

IT proizvodi nezadrzivo i svakodnevno prodiru sve dublje u nase zivote.  Da bi ste drzali korak sa njima morate biti u toku sa novim tehnologijama, i sve brojnijim usligama koje su na raspolaganju. Posto se nema ni vremena ni znanja da se sve to prati resenje je da iskoristite iskustvi i znanje onih kojima je to profesija. Mnogo je faktora koji mogu presuditi pri vasem izboru. Odavno je zakljuceno da ljudi ne kupuju po logici nego po dozivljaju.

Ukoliko kupujete nov računar, laptop ili desktop, neki drugi IT uređaj ili komponentu, naša preporuka  (između ostalih naših partnera) je da odaberete ovde:
http://www.jakovsistem.com/

 

 

 

 

Kad odaberete (mi smo na raspolaganju za besplatne konsultacije), ako poručite kod nas, dobijate BESPLATNO sledeće:
* Instaliran Operativni sistem (Windows7,8)
* Instalirane sve neophodne programe i profesionalnu antivirusnu zaštitu.
* Odgovarajući popust zavisno od porudžbine.
* Obezbeđen servis 24/7
Ukoliko nadogradjuete svoj stari računar, na raspolaganju sm0 za odabir kompatibilnih komponenti.

 

Generalno ne postoji prepreka da odaberete bilo gde, jer mi možemo da obezbedimo svaki proizvod po konkurentnoj ceni, legalno uz garanciju i fiskalni račun, isporuka je 2-3 dana (brza pošta). 

bottom of page